Vlak voor de kerst presenteert This is LOVSKI de tropisch-getinte EP Party in Nomansland (Polymoon, 2022). De EP is geïnspireerd op Lovski’s visie op de samenleving, waarin hij zich in deze tijd genoodzaakt voelt mensen te verenigen en te verbinden door muziek en dans. Hij werkte eerder al samen met soca-ster Wetty Beatz en de Curaçaose artiest Jahari. Op de nieuwe single Nomansland bundeld Lovski de krachten met niemand minder dan Kaleta, die bekend staat om zijn werk met de legendarische Fela Kuti en Lauryn Hill.

De video schoot This is LOVSKI in New York, Bènin Republic, en in Eindhoven boven op het Philips Klokgebouw. De video getuigt van de muzikale verbinding die de basis vormt voor dit muzikale project, en gaat vrijdag 9 december om 17:00 uur in premiere op YouTube. De EP is vanaf middernacht beschikbaar op alle streamingdiensten.

This is LOVSKI, Igor Sekulović, is een artiest en performer oorspronkelijk uit Bosnia Herzegovina, en woont nu al 25 jaar in Nederland. Vanwege de oorlog verliet hij zijn thuisland, maar zijn muzikale roots zijn hem altijd bijgebleven. Met zijn band Projekt Rakija tourde hij door heel Europa inclusief festivals als Lowlands en Sziget. Op 23 december treedt hij op in Effenaar Eindhoven met zijn eigen clubfeest Party In Nomansland.

18 december 2022
In dit bericht:
Translate »