Fred again.. brengt vandaag zijn nieuwe studio album Actual Life 3 (January 1 – September 9 2022) uit. Met deze plaat borduurt de artiest en producer verder op de basis die hij heeft gelegd met zijn debuut plaat Actual Life (February 2nd – July 19th) en de opvolger Actual Life (February 2 – Oktober 15 2021). In Actual Life 3 hervat Fred zijn dagboekachtige vorm van productie door het gebruiken van spraakberichten, video’s van vrienden en samples van nummers die belangrijk voor hem zijn. Met dit album geeft hij een kijkje in hoe zijn leven er uit zag het afgelopen jaar.

Nederlandse fans organiseerden gisteravond op eigen initiatief een release party in café Fest. Zij konden hier de plaat als eerste beluisteren en dat ging er feestelijk aan toe. Luister hier naar ‘Actual Life 3’.

Over Fred again..

Fred again.. is een van de meest besproken live acts van dit moment. Zo voegde Mixmag zijn naam toe aan de Top 10 Live Acts Of 2021 en gooide hij met zijn performance op Lowlands afgelopen zomer hoge ogen. Eerder bracht de Britse DJ, producer en artiest al twee albums uit in de Actual Life reeks met onder andere de hit single ‘Marea (We’ve Lost Dancing)’ met The Blessed Madonna welke platina is in Nederland. Recent scoorde hij succes met het nummer ‘Turn On The Lights again..’ in samenwerking met Swedish House Mafia en was zijn Boiler Room set de meest bekeken Boiler Room set van dit jaar met miljoenen views. Op vrijdag 25 november treedt Fred again.. op in AFAS Live in Amsterdam, deze show was binnen één minuut uitverkocht.

28 oktober 2022
In dit bericht:
Translate »