Wandelen en Muziek: een perfecte mix op het Walk On festival in Openluchttheater Caprera. De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling.

Over Tim Knol 
Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru; Tim Knol zit niet stil. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd gaat het Tim voor de wind. Inmiddels heeft de man uit Hoorn vijf albums op zijn naam, waaronder Lightyears Better dat gister werd gepresenteerd. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen. Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk.

Over Excelsior Recordings 
Excelsior Recordings is een onafhankelijk platenlabel sinds 1996. Het huis van artiesten als Spinvis, Danny Vera, Tim Knol, Meindert Talma, JOHAN en vele anderen.

Over Caprera
Tussen de duinen en het bos van Bloemendaal ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera. Hier kun je elke zomer genieten van cabaret, popmuziek, klassieke muziek, theater, film en kindervoorstellingen. De tribune van het theater is tegen een duinpan gebouwd en biedt zitplaatsen (met rugleuning) aan 1100 bezoekers. Bij grote concerten zijn er 200 extra staanplaatsen bovenaan de tribune. Het theater is geopend in de maanden mei tot en met september en ontvangt jaarlijks ruim 55.000 bezoekers.

Rondom het openluchttheater ligt het mooie wandelpark van Caprera. Het beslaat 40 hectare grond en ligt op de flanken van het Kopje van Bloemendaal, de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Caprera is onderdeel van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en grenst aan de bekende Kennemerduinen.

15 augustus 2022
In dit bericht: