Persbericht, donderdag 19 mei 2022

Loop mee op muziekfestival Walk On. Walk On is een festival op initiatief van Tim Knol’s Wandelclub en vindt plaats op zondag 14 augustus in het Caprera Openluchttheater & Wandelpark te Bloemendaal.

Thijs Boontjes en zijn Dans- en Showorkest openen het festival in het Openluchttheater en vervolgens wordt de wandelaar meegenomen op een muzikale route langs verschillende podia in het wonderschone duinlandschap. Onderweg treden onder andere Nico Dijkshoorn, 3FM talent Elephant, Janne Schra & de Vogels en Kids with Buns op. Tim Knol en zijn band The Wandering Hearts sluiten de dag af in Caprera.

Lightyears Better
Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een plaat bij. Lightyears Better. Een album over verandering. Als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. En hoe klinkt dat? Gelukkig gewoon zoals je van Tim Knol gewend bent. Old skool Knol. Same sound, different suit. Lightyears Better verschijnt officieel 26 augustus en wordt op Walk On gepresenteerd.

“Vanaf het begin van de Wandelclub heb ik gehoopt op een eigen festival, waar wandelen en muziek worden gecombineerd. Het is dus extra bijzonder om op Walk On mijn nieuwe album te presenteren.” – Tim Knol

De Wandelclub
De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling. Openluchttheater en Wandelpark Caprera ligt op de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Het park heeft een uniek ecosysteem met meer dan 180 soorten planten en bomen. Er zijn mooie uitzichtpunten waar je uitkijkt over stad, duin en zee.

21 mei 2022
In dit bericht: