Persbericht, donderdag 9 december 2021

VESTROCK pakt alvast het eerste kerstcadeau uit: Editors is een van de headliners voor de elfde editie van VESTROCK 2022!

De Engelse indierockband rondom zanger Tom Smith is een graag geziene gast in Nederland en Belgie. Met singles als ‘Bullets’, ‘Munich’, ‘Smokers Outside The Hospital Doors’, en ‘Papillon’ heeft de band een indrukwekkend repertoire opgebouwd. Editors verkocht afgelopen jaren zalen als Ziggo Dome en Sportpaleis uit, en stond eerder als headliner op Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole, Pukkelpop en Rock Werchter. We zijn er dan ook bijzonder trots op Editors het eerste weekend van juni op het Eiland Buitenvest te ontvangen! Eerder werden Within TemptationWolfmother, Suzan & FreekThe DarknessLucas & SteveGavin JamesNada SurfDaithiThumper en Ten Times A Million aangekondigd. Er zullen nog tientallen namen volgen voor de 11e editie van VESTROCK, waaronder nog meer headliners, herbevestigingen en vanzelfsprekend ook aanstormend talent.

VESTROCK
VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK, op 3, 4 en 5 juni 2022, brengt je wederom het ultieme weekend weg met ca. 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Daarnaast zal er opnieuw een bourgondisch aanbod zijn aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

KAARTVERKOOP IS GESTART
De kaartverkoop voor VESTROCK 2022 is inmiddels gestart via www.vestrock.nl. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is. Tot 1 januari zijn tickets nog te verkrijgen tegen het huidige tarief (vrijdag € 50, zaterdag € 55, zondag € 35, vrij + zat combi € 75, weekender € 105). Na deze periode gelden de 2022 vvkprijzen (vrijdag € 65, zaterdag € 65, zondag € 40, vrij + zat combi € 90, weekender € 125).

11 december 2021
In dit bericht:
Translate »