Persbericht, 5 november 2021

Een week na de release van het album staat Ed Sheeran met = (Equals) op nummer 1 in de Nederlandse Album Chart. Het is de vierde keer dat hij deze notering in de lijst haalt. Eerder stond hij al op nummer 1 met X (2014), Divide (2017) en No.6 Collaborations Project (2019). Vorige week behaalde = (Equals) al op de dag van release de gouden certificering.

Overpass Graffiti is Ed Sheeran’s nieuwe single. De track werd vandaag uitgeroepen tot 538 Favourite en Qmusic Alarmschijf.

Luister ‘Equals’

Vorig maand bezocht Ed Sheeran Nederland voor een performance in The Qube van Qmusic. Een handjevol luisteraars uit Nederland en België konden daar genieten van Sheeran’s eerste live performance in Nederland sinds tijden. Diezelfde avond was hij te gast in tv-programma Jinek.

De tracklist van = (Equals) bestaat uit veertien nummers die gaan over onderwerpen als liefde, verlies, veerkracht en het vaderschap. Eerder kwamen al de tracks Bad Habits, Shivers en Visiting Hours uit. Ed Sheeran kondigde eerder zijn ‘+ – = ÷ x Tour’ (The Mathematics Tour) aan voor de zomer van 2022. Op 14 juli en 15 juli 2022 staat hij op het podium van de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA.

7 november 2021
In dit bericht: