Op maandag 29 januari 2024 brengt de singer/songwriter eenmalig het volledige album live

Na ruim 150 huiskamerconcerten door Europa, bracht Dotan op 31 januari 2014 zijn album 7 Layers uit. Het album, met daarop de hit singles ‘Home’, ‘Hungry’ en ‘Let The River In’ behaalde vele successen in binnen- en buitenland. De Amsterdamse singer/songwriter bereikte met dit album de nummer 1 positie van de Nederlandse album charts, speelde uitverkochte zalen, speelde op festivals als Pinkpop en Rock Werchter. Als hoogtepunt verkocht de zanger zijn eigen show in de Ziggo Dome uit. De single ‘Home’ werd een groot succes in Europa en staat bij vele Nederlands in het geheugen gegrift door de nationale MH17 ramp.  De verkoop start op vrijdag 10 november, om 10:00 uur, via www.carre.nl.

“Ik heb er altijd van gedroomd om het 7 Layers album nog één keer integraal live te spelen. Deze plaat is het begin geweest van alles voor mij en zal altijd extra speciaal blijven. Het is ergens gek om te beseffen dat dit alweer 10 jaar geleden is, maar des te specialer vind ik het om te voelen hoe lang mensen al met me meereizen. Het album heeft me op veel plekken gebracht in de wereld, maar uiteindelijk is er maar één echte plek waar dit moet gebeuren. Amsterdam. Home.”, aldus Dotan.

Op 29 januari 2014 vierde Dotan de release van dit album in Paradiso, nu exact 10 jaar later viert de zanger het jubileum van dit succesvolle album in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op deze avond zal hij alle songs van het album live spelen, inclusief bonus tracks en niet eerder uitgebrachte demo’s van het album. De volledige avond zal in het teken staan van het 7 Layers album.


Dotan naar Koninklijk Theater Carré

29 januari 2024
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
Tickets kosten vanaf €30 – (excl. service- en transactiekosten) en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 november, om 10:00 uur, via www.carre.nl

8 november 2023
In dit bericht:
Translate »