Persbericht, 19 november 2021

Alcoholist is de nieuwe single van Dopebwoy. Het is een aanstekelijke track met een knipoog naar zijn party lifestyle en zal terug te vinden zijn op zijn nieuwe album. Het nummer volgt op het succes van Dopebwoy’s laatste single met Jonna Fraser ‘Erop Eraf‘. Die track behaalde vorige week de gouden status.

Luister ‘Alcoholist’

Vanaf morgen start een winactie waarbij fans kans maken op een persoonlijk bezoek van Dopebwoy. In de week voor Kerst gaat hij namelijk samen met een mixologist drie fans verspreid over heel Nederland opzoeken om hen een exclusieve champagnefles te overhandigen voor de feestdagen, én met hen ter plekke een bijzonder drankje te doen.

‘Alcoholist’ is geproduceerd door Whiteboy. De video is geïnspireerd op de film The Hangover. Naast Dopebwoy en Whiteboy zijn er bijzondere rollen weggelegd voor een alligator, een kip en een geit.

Over Dopebwoy
De Nederlandse rapper en producer Dopebwoy brak door met de hitsingle ‘Cartier. Het nummer stond meer dan 12 weken in de top 10 van de Nederlandse single charts. Zijn debuutalbum Forever Lit (2019) stond ruim 15 weken in de top 10 van de Nederlandse album charts. Dopebwoy en Warner Music Benelux richtten begin 2020 gezamenlijk het platenlabel Forever Lit Records op waar hij datzelfde jaar zijn album Hoogseizoen op uitbracht. De plaat, waar onder andere de hits ‘Champagne Papi’ en ‘Dansen Aan De Gracht’ op staan, behaalde in april de platina status.

20 november 2021
In dit bericht:
Translate »