DJ DYLVN is de eerste artiest die op Atlantic Records Benelux getekend is. Vandaag heeft hij bij het label de track ‘FASHIONOVA’ feat. BKO & Défano Holwijn uitgebracht. Het nummer laat de herkenbare DJ DYLVN sound horen die garant staat voor dansen in de club en op festivals.

Luister ‘FASHIONOVA’

Voor deze track dook DJ DYLVN samen met mede-producer SRNO, BKO en Défano Holwijn de studio in. Het resultaat is een track met een herkenbare flow van een 90’s plaat die in ieders hoofd blijft hangen.

Bekijk hieronder de videoclip die werd opgenomen in Marbella.

DJ DYLVN bracht in 2018 zijn solodebuut-EP Chase uit. De afgelopen twee jaar heeft hij gebruikt om zijn muzikale pad te herdefiniëren. Hij werkte zowel in de studio als op het podium samen met de Nederlandse hiphopster Ronnie Flex. Op deze manier groeide DJ DYLVN ook zelf als artiest. Deze groei is duidelijk hoorbaar in zijn nieuwe singles die aankomende maanden via Atlantic Records Benelux zullen uitkomen.

DJ DYLVN: “Het is een enorme eer dat Atlantic Records Benelux mij graag als eerste signing wilde. Het label spreekt me aan en ik ben ready om samen mooie dingen neer te zetten en anderen te vermaken en inspireren.”

Sander Stijnen – Head of A&R Warner Music Benelux: “We zijn enorm trots en blij dat we DJ DYLVN mogen verwelkomen bij Atlantic Records Benelux. Naast de gevestigde naam die DJ DYLVN heeft opgebouwd in de clubscene, heeft hij ook in een paar jaar tijd laten zien dat zijn eigen tijdloze tracks veel succes boeken en consistent blijven doorgroeien. Met deze samenwerking gaan we dit verder uitbouwen en komen er mooie plannen aan voor zijn aankomende project.”

6 november 2021
In dit bericht: