Persbericht, donderdag 27 januari 2022

‘Reap what you sow’ gaat over het individu dat moeite heeft controle te nemen over zijn leven en zijn dromen na te jagen. Je hebt lef nodig om je nek uit te steken en je eigen pad te kiezen, maar iedere actie heeft een consequentie en op de lange termijn zul je oogsten wat je zaait.

Gevormd in mei 2021 in het noorden zet de band met hun liedjes in op de innerlijke strijd bij het maken van keuzes in maatschappelijke en persoonlijke kwesties. Om de boodschap urgentie te geven word je meegenomen door stuwende ritmes, scheurende gitaren en een doordringende stem gecombineerd met harmonische samenzang. Op het podium uit zich dit in de stoïcijnse houding van zanger Seb, versterkt door een dynamische performance van de band.

Seb Zukini is als eerste deelnemer geselecteerd voor Hit The North 2022, een traject vanuit Eurosonic Noorderslag in samenwerking met de noordelijke popkoepels. Tijdens dit traject gaat de band zich ontwikkelen met behulp van professionals om voet aan wal te krijgen in de Europese rockscene, en zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun innerlijke strijd.

Seb Zukini Online

27 januari 2022
In dit bericht:
Translate »