VanWyck, ​​nom de plume van Christien Oele, maakt intrigerende alt.folksongs en kwam dit jaar met een succesvol vierde studioalbum. Een relaas in twaalf stukken over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is. The Epic Tale of the Stranded Man ontving internationale lof. Vandaag verschijnt VanWyck – Live at TivoliVredenbrug, een liveopname van een drietal nummers van haar jongste album.

http://xlcr.nl/vanwyck-liveattivolivredenburg

Als onderdeel van 48h van TivoliVredenburg kreeg VanWyck de beschikking over de Pandora zaal, inclusief crew, voor het opnemen van een livesessie. Frans Hagenaars nam de opname van het geluid voor zijn rekening. Dit resulteerde in een live vertolking van Pond Floor Dwellers, The Havoc Wreaker en The Way Out.

Dit voorjaar oordeelde de Volkskrant al: “De veelkleurigheid van haar nieuwe werk tilt ook de optredens en de zang van de Amsterdamse VanWyck naar een hoger plan”

Live ligt er dit jaar nog een uitverkochte show in Paradiso in het verschiet en volgend jaar staat er wederom een omvangrijke theatertour in de planning.

23 november 2022
In dit bericht: