Persbericht, dinsdag 1 februari 2022

Vandaag deelt De Staat de nieuwe clip van Look At Me, de recentste videoclip van het eerste drieluik. De track valt onder de kleur rood en hoort bij de allereerste gebundelde release van Red, Yellow, Blue. Net als bij de eerder uitgebrachte videoclips, Numbers Up en What Goes, Let Go, komt de video van Look At Me uit de creatieve koker van Torre Florim, met BlackMetalDeath als regisseur. Ook in het nieuwe jaar worden er nummers uitgebracht in bundels van drie.

Look At Me verwijst naar houdbaarheidsdatum van roem en het ego. Het nummer behoort tot de categorie Red, die duidt op de expressieve, duistere kant van de band. Torre Florim eist dan ook met zijn bezwerende en felle stem de aandacht op, terwijl de stevige productie extra body geeft aan het geheel.

Torre Florim: “Deze video, gemaakt met de altijd enigmatische regisseur BlackMetalDeath, is een koortsdroom. Het is een duister kijkje in onze ego’s, al reizend door de tijd, over rode lopers, van circle pit naar circle pit, op zoek naar het antwoord: kijk je nog steeds naar mij over 50 jaar?”

Op 4 november gaf De Staat het startsein van een nieuwe periode. De komende tijd brengt de band nummers uit in bundels van de drie primaire kleuren – rood, geel en blauw. Vooralsnog betekent dit geen album, maar een open traject totdat de band voelt dat er een hoofdstuk klaar is.

De Staat: Facebook | Instagram | YouTube

2 februari 2022
In dit bericht: