Persbericht, donderdag 13 januari 2022

De Dijk viert het jubileum uitbundig: na twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome en de succesvolle release van de dubbel-LP “Het Beste Van De Dijk” afgelopen oktober, verschijnt op vrijdag 28 januari a.s. de 24-CD’s tellende Boxset “40 Jaar De Dijk”.

De box bevat alle studio albums die de band de afgelopen 40 jaar uitbracht, plus drie live albums waarvan “DE DIJK in PARADISO” voor het eerst op CD verschijnt. Ook bevat de box een bonus CD met door de band uitgezochte ‘Curiosa’, waaronder een aantal unieke live duetten, b-kantjes en de nieuwe nummers “Goed Je Weer Te Zien” en “Merk Je Het Niet”. De boxset bevat daarnaast een 36-pagina’s tellend booklet met liner notes en foto’s. De box verschijnt in een gelimiteerde oplage van 1.500 stuks.

Dat De Dijk na 40 jaar nog steeds onverminderd populair is blijkt wel uit de twee uitverkochte Ziggo Dome concerten van afgelopen oktober. De LP “Het Beste Van De Dijk” behoort tot de 50 best verkochte LP’s van 2021 en de clubtour die de band eind 2021 zou doen was volledig uitverkocht. De Dijk staat daarnaast met maar liefst 14 nummers genoteerd in de meest recente Top 2000.

15 januari 2022
In dit bericht: