Danny Vera bracht 30 september – op de dag van zijn grootste optreden ooit, in een uitverkochte Ziggo Dome – The New Black & White Pt. V uit. De vijfde in de serie EP’s die Danny Vera uitbrengt op cd en 10” vinyl. Op The New Black & White staan naast zijn nieuwe single Too Close een paar eigen tracks die worden aangevuld met voor hem bepalende covers. En dit keer zitten daar unieke collaboraties tussen. Want waar Danny Vera al eens samenwerkte met André van Duin, slaat hij op The New Black & White Pt. V de handen ineen met het fenomenale The Rosenberg Trio en de hitformatie Krezip.

“Danny Vera kan het allemaal: crooner, gypsy en gospel.” – AD

Danny Vera’s triomftocht van festivals en uitverkochte theaters zette dit weekend door. Samen met Brian Dunne ging hij in de Veronica Express naar Matthijs Gaat Door. Dit najaar treedt hij zes keer solo op in een uitverkochte Oostkerk in Middelburg.

Dat Vera op stoom is is wel duidelijk, want hij gaat op herhaling. Volgend jaar speelt de pompadour hippie op 13 oktober namelijk weer in de Ziggo Dome. De kaartverkoop is van start gegaan.

10 oktober 2022
In dit bericht: