Courtney Barnett brengt op 12 november haar derde studio-album Things Take Time, Take Time uit. In aanloop naar deze release waren al de fraaie singles Rae Street en Before You Gotta Go verschenen.

Gisteren kwam de derde single Write A List Of Things To Look Forward To uit. Dit liedje gaat over een techniek die een van Courtney’s vrienden haar voorstelde om uit haar depressieve vibe te komen. Het schetst een bitterzoet beeld van kleine overwinningen en de ‘circle of life’.

De single kan hier op Spotify worden beluisterd.

Over het album Things Take Time, Take Time:
Things Take Time, Take Time is een sonische collage van diep persoonlijke snapshots van Barnett in een periode waarin ze zich op haar best voelt, en laat horen waarom de Australische wordt gerekend tot een van de meest invloedrijke en baanbrekende vrouwelijke singer-songwriters.

Het album is opgenomen in samenwerking met producer/drummer Stella Mozgawa (Warpaint, Kurt Vile, Cate Le Bon). Het is Barnett’s meest creatieve, mooiste en intieme werk tot nu toe. Het klinkt ontspannen en geeft een prachtige inkijk in haar privéwereld, vol liedjes die ongegeneerd gaan over liefde, vernieuwing, genezing en zelfontdekking.

2 oktober 2021
In dit bericht: