Persbericht, vrijdag 11 februari 2022

BLØF heeft vandaag de single Bitterzoet uitgebracht. Ook kondigde de band aan dat op 8 april hun nieuwe album Polaroid verschijnt. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april viert BLØF hun dertigjarig bestaan met twee concerten in de Ziggo Dome.

Polaroid is het dertiende studioalbum van de Zeeuwse band. Naast de nieuwe single Bitterzoet bevat het onder meer de eerder verschenen singles Horizon, Doe Het Dan en Verlaat Me Nu Nog Niet.

In 2022 bestaat BLØF dertig jaar. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april geeft de band daarom twee jubileumconcerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Over Polaroid zegt de band: “We zijn heel blij met het nieuwe album. Het klinkt vertrouwd en herkenbaar, maar bevat ook verrassingen, zoals in Bitterzoet. We kijken er ontzettend naar uit weer live te gaan spelen, zeker met onze 30 Jaar BLØF-concerten. Samen met onze fans ons jubileum en de release van Polaroid vieren: we kunnen niet wachten!”

BLØF is één van de succesvolste bands van Nederland. Ze braken in 1998 door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits als Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain, Zoutelande en Horizon. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy en de Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival, Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland.

14 februari 2022
In dit bericht:
Translate »