Billy F Gibbons, Racoon, Eric Steckel, DAAN, Blackbird, Le Noise en Guy Swinnen zijn toegevoegd aan het programma van Bospop 2023. De 41ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds van start via www.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

Billy F Gibbons
William Frederick Gibbons, alias Billy F Gibbons, ken je natuurlijk als gitarist en frontman van ZZ Top. Sinds 2015 staat deze ‘sharp dressed man’ ook solo op de planken, en doet dat niet onverdienstelijk. Zijn nieuwste plaat ‘Hardware’ kwam uit in 2021. Het is een ode aan zijn goede vriend en collega Joe Hardy, waarmee hij al ruim 40 jaar samenwerkte. Verwacht op Bospop een selectie van Billy’s solowerk en natuurlijk het beste van ZZ Top. Billy, give us all your lovin’!

Racoon
Met hun Edison-winnende zevende studioalbum ‘Spijt Is Iets Voor Later’ onder de arm trekt de Zeeuwse band Racoon voor de zesde maal naar de groene weides van Bospop. Het is het eerste volledig Nederlandstalige album van de band. Dat de mannen ook magie kunnen creëren in hun moedertaal, wisten we al een kleine tien jaar dankzij het prachtige ‘Oceaan’. De band was geïnspireerd door producer Rick Rubin, die tijdens zijn samenwerking met Johnny Cash op ‘American Recordings’ de focus volledig legde op de stem, de tekst, het liedje en de vertolking. Laat je op Bospop in vervoering brengen door de recente singles ‘Het Is Al Laat Toch’ en ‘Geef Je Hart Niet Zomaar Weg’, en natuurlijk classics als ‘Love You More’ en ‘No Mercy’.

Tot nu toe bevestigd:

Vrijdag 7 juli
Simply Red, Rag’n’Bone Man, The Analogues, Clouseau, Young Gun Silver Fox, BZB, Blackbird, DAAN

Zaterdag 8 juli
Porcupine Tree, +LĪVE+, Nile Rodgers & Chic, Rowwen Hèze, The White Buffalo, Stahlzeit, ISE, Le Noise, Guy Swinnen

Zondag 9 juli
Zucchero, Joe Bonamassa, Racoon, Billy F Gibbons, Eric Steckel, DI-RECT, Son Mieux, Southside Johnny & The Asbury Jukes, The BossHoss, King King, Leif de Leeuw Band, Boaz

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over meerdere podia. Daarnaast is er ook een derde podium met een apart programma. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

Stichting Bospop en MOJO presenteren

BOSPOP 2023
Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 | Evenemententerrein A2 Weert Noord

Dagkaarten: €87,50 (excl. €5 servicekosten)
Weekendkaarten (vrij, za, zo): €197,50 (excl. €5 servicekosten)

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door Radio Veronica.

Meer info over Bospop vind je op: www.bospop.nl. De kaartverkoop verloopt via www.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

2 februari 2023
In dit bericht:
Translate »