Persbericht, 15 oktober 2021

Avedon heeft vandaag samen met Sjaak de track ‘Shoot It’ feat. Jebroer uitgebracht. De Nederlandse artiest en producer staat bekend om het maken van onverwachte combinaties wanneer hij artiesten bij zijn tracks zoekt. Connect The Unexpected staat centraal in zijn samenwerkingen en muziekstijl. Voor deze nieuwe single heeft Avedon de ultieme combinatie gevonden in Sjaak en Jebroer.

Luister ‘Shoot It’

Zoals ook in de videoclip is terug te zien, staat humor in deze track centraal. Het nummer gaat over booty’s, de schoonheid van het achterwerk en hoe je daardoor gehallucineerd kunt raken. Bekijk hieronder de video.

Avedon: “Toen Sjaak en ik deze plaat begonnen, wilden we iets geks maken: een bounce die je niet snel hoort met humor. Helemaal toen Sjaak de hook af had, voelde ik dat we op weg waren naar iets nieuws en iets goeds! Nadat de plaat af was, gingen we op zoek naar iemand die de humor erin kon brengen. Ik werk veel met JeBroer dus de link was voor mij snel gelegd. Vanaf het moment dat ik de verse kreeg, voelde de plaat compleet!”

Over Avedon
Avedon, de in Los Angeles werkzame, Nederlandse producer, staat bekend om zijn unieke en veelzijdige productiestijl waarin hij verschillende genres mixt en onverwachte combinaties maakt. Ambitie en een tomeloze work ethic hebben ervoor gezorgd dat hij een bekende naam is in de LA muziekscene. Zo werkte hij samen met artiesten als Trippie Redd, 6ix9ine, Chloe x Halle en Megan Thee Stallion. Afgelopen augustus dropte Avedon voor het eerst muziek als solo artiest, namelijk zijn debuutsingle ‘Program’, een collab met Adje en Donnie.

17 oktober 2021
In dit bericht: